Skip to main content
Indekilma behandler de vigtigste parametre i relation til indeklimastandarden.

OM

OM INDEKLIMAFILM.DK

Indeklimafilm.dk er en seriøs, professionel og non-profit filmkanal, der har som formål gennem filmmediet at formidle forskningsbaseret, kendt viden om indeklimaets betydning for menneskers sundhed, velvære og produktivitet. Kanalen indeholder p.t. syv film, som behandler de vigtigste parametre i relation til indeklimastandarden, og henvender sig primært til arkitekter, ingeniører, bygningskonstruktører og entreprenører med mindre eller nogen ekspertise på området.

Filmenes emner og indhold er udvalgt og skabt i dialog med en faglig gruppe af personer med indsigt i indeklimaforhold, heriblandt Kim Hansen (OBH Gruppen), Jakob Strømann-Andersen (Henning Larsen), Jørgen Søndermark (Realdania By og Byg), Kathrine Birkemark Olesen (Teknologisk Institut), Lars Gunnarsen (BUILD/Aalborg Universitet), Mette Mogensen (DOMEA), Susanne Pouline Svendsen (BYG-ERFA).

Anders Dylov (Chroma Film), Niels Brondbjerg (Teknik & salg ApS) og Graves Simonsen (uficio.dk) står bag produktionen og denne platform, der har modtaget økonomisk støtte fra Grundejernes Investeringsfond og Realdania. Filmene er produceret i 2020 og vil blive suppleret i det omfang, at der kan skaffes finansiering hertil.

Kontakt Os
chroma@chroma.dk

Produceret af Chroma Film ApS
Siden år 2000 har Chroma Film løbende leveret dokumentar- og fiktionsfilm til blandt andet undervisning, internet og tv. Fælles for alle vores projekter er, at de er funderet i viden.
Vi beskæftiger os med fængende vidensformidling og professionel kommunikation i bred forstand, og vi kan hjælpe jer i alle faser fra udvikling af idé til implementering og broadcast.

chroma.dk

Se også Byggefilm

Byggefilm viser de klassiske håndværkstekniker og fungere som sidemandsoplæring af håndværkere, der skal sikre bygningsarven, og som tænker ressourcer ind byggebranchen. 

INDEKLIMA.DK
chroma@chroma.dk
+45 4030 5896
Indeklimafilm.dk © 2023

c/o Chroma Film ApS
Strandgade 102
DK1401 København K

Filmene er produceret med økonomisk støtte fra Grundejernes Investeringsfond og Realdania

Om Cookies

Dette website bruger cookies til at forbedre din bruger oplevelse.