Skip to main content

Solafskærmende glas i indeklimaet

Vi opholder os op mod 80-90 % af tiden indendørs – i vores boliger, på arbejdspladsen eller via kultur- og fritidstilbud. Derfor er et godt indeklima afgørende for vores sundhed, velvære og produktivitet. Indeklimaet defineres af en række parametre, heraf usynlige kemiske påvirkninger, og bygningsreglementet fastlægger en række minimumskrav for vores bygningers performance på indeklimaet.

Det er meget individuelt, hvordan indeklimaet, herunder støj, opleves af eller påvirker den enkelte, og det er ofte kompliceret at finde balancen mellem tekniske løsninger, der opfylder bygningsreglementet og samtidigt de sociale brugerkrav og ønsker.

I denne film fortæller vi om  solafskærmning, med fokus på glasset i vinduet. De fleste mennesker vil gerne have godt lysinflad i deres bolig, men nogle gange kan det også blive for meget. Det er den problematik vi behandler i filmen, hvor varmen fra solen også tages med som emne.

Se også Byggefilm

Byggefilm viser de klassiske håndværkstekniker og fungere som sidemandsoplæring af håndværkere, der skal sikre bygningsarven, og som tænker ressourcer ind byggebranchen. 

INDEKLIMA.DK
chroma@chroma.dk
+45 4030 5896
Indeklimafilm.dk © 2023

c/o Chroma Film ApS
Strandgade 102
DK1401 København K

Filmene er produceret med økonomisk støtte fra Grundejernes Investeringsfond og Realdania

Om Cookies

Dette website bruger cookies til at forbedre din bruger oplevelse.