Skip to main content

NABOSTØJ I INDEKLIMAET

Denne film handler om nabostøj, og om hvilke forhold og faktorer, som bygningsejere, arkitekter, ingeniører, konstruktører og entreprenører skal kunne håndtere for at opfylde brugernes krav og ønsker til acceptable, indendørs støjniveauer.

Vi opholder os op mod 80-90 % af tiden indendørs i vores boliger, på arbejdspladsen eller via kultur- og fritidstilbud. Derfor er et godt indeklima afgørende for vores sundhed, velvære og produktivitet.

Indeklimaet defineres af en række parametre, og bygningsreglementet fastlægger en række minimumskrav for vores bygningers performance på indeklimaet. Det er meget individuelt, hvordan indeklimaet, herunder støj, opleves af eller påvirker den enkelte, og det er ofte kompliceret at finde balancen mellem tekniske løsninger, der opfylder bygningsreglementet og samtidigt de sociale brugerkrav og ønsker.

Se også Byggefilm

Byggefilm viser de klassiske håndværkstekniker og fungere som sidemandsoplæring af håndværkere, der skal sikre bygningsarven, og som tænker ressourcer ind byggebranchen. 

INDEKLIMA.DK
chroma@chroma.dk
+45 4030 5896
Indeklimafilm.dk © 2023

c/o Chroma Film ApS
Strandgade 102
DK1401 København K

Filmene er produceret med økonomisk støtte fra Grundejernes Investeringsfond og Realdania

Om Cookies

Dette website bruger cookies til at forbedre din bruger oplevelse.