Skip to main content

Alkalieffekt på beton i indeklimaet

Vi opholder os op mod 80-90 % af tiden indendørs – i vores boliger, på arbejdspladsen eller via kultur- og fritidstilbud. Derfor er et godt indeklima afgørende for vores sundhed, velvære og produktivitet.Indeklimaet defineres af en række parametre, og bygningsreglementet fastlægger en række minimumskrav for vores bygningers performance på indeklimaet.

Det er meget individuelt, hvordan indeklimaet, herunder støj, opleves af eller påvirker den enkelte, og det er ofte kompliceret at finde balancen mellem tekniske løsninger, der opfylder bygningsreglementet og samtidigt de sociale brugerkrav og ønsker.

I denne film fortæller vi om  alkalieffekt på betonoverflader, med fokus på de vandrette flader som  gulve.
De fleste mennesker kender ikke til hvilke påvirkninger skimmelsvamp kan give og at der findes mere end 2000 forskellige arte, men fakta er, at alle påvirkes af det på en alle anden måde, derfor skal man være opmærksom især når man flytter ind i noget nyere betonbyggeri, som der findes meget af i de store byer.

Pas på dit indeklima - det skal nemlig være trygt og sundt at bo og sove i sit eget hjem.

Se også Byggefilm

Byggefilm viser de klassiske håndværkstekniker og fungere som sidemandsoplæring af håndværkere, der skal sikre bygningsarven, og som tænker ressourcer ind byggebranchen. 

INDEKLIMA.DK
chroma@chroma.dk
+45 4030 5896
Indeklimafilm.dk © 2023

c/o Chroma Film ApS
Strandgade 102
DK1401 København K

Filmene er produceret med økonomisk støtte fra Grundejernes Investeringsfond og Realdania

Om Cookies

Dette website bruger cookies til at forbedre din bruger oplevelse.