OM INDEKLIMAFILM.DK

Indeklimafilm.dk er en seriøs og professionel filmkanal, der har som formål gennem filmmediet at formidle forskningsbaseret, kendt viden om indeklimaet betydning for mennesker sundhed, velvære og produktivitet. Kanalen vil i første omgang indeholde syv film, som behandler de vigtigste parametre i relation til indeklimastandarden, og henvender sig primært til arkitekter, ingeniører, bygningskonstruktører og entreprenører med nogen ekspertise på området.

 

Filmenes emner og indhold er udvalgt og skabt i dialog med et panel af erfarne fagpersoner, herunder Kim Hansen (OBH Gruppen), Jakob Strømann-Andersen (Henning Larsen), Jørgen Søndermark (Realdania By og Byg), Kathrine Birkemark Olesen (Teknologisk Institut), Lars Gunnarsen (SBi/Aalborg Universitet), Mette Mogensen (DOMEA), Susanne Pouline Svensen (BYG-ERFA).

 

Anders Dylov (Chroma Film), Niels Brondbjerg (Teknik & salg ApS) og Graves Simonsen (uficio.dk) står bag produktionen og denne platform. Produktionen har modtaget økonomisk støtte fra Grundejernes Investeringsfond og Realdania.

 

Filmene udgives løbende frem mod starten af 2020, og vil blive suppleret i det omfang, at der kan skaffes finansiering hertil.